Jajka należy ugotować, obrać, przekroić na pół, żółtka wyjąć do miski i wymieszać z pozostałymi składnikami farszu.
Składniki kolorowych farszów:
żółty - żółtka, starty żółty ser, musztarda, majonez
zielony - żółtka, podgotowany zielony groszek (z puszki pewnie tez może być), majonez
czerwony - żółtka, koncentrat pomidorowy, tuńczyk, majonez
biały - chrzanowy, z żółtek i resztki po świątecznej terrinie.
Polecam!
Propozycja, trochę spóźniona, do akcji wielkanocnej:
Chętnie zjem i bez święta;-)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam i z opóźnieniem dziękuję za gratulacje;-)
pysznie wyglądają:)
OdpowiedzUsuńŚliczne.
OdpowiedzUsuńMogę jeść zawsze i wszędzie:))
Pozdrawiam!
Nareszcie trochę kolorów na stole :)
OdpowiedzUsuń