Została mi malutka resztka ciasta francuskiego..
Już wcześniej przymierzałam się, żeby upiec palmiery z rozmarynem...
No to upiekłam - maleńkie...
Ciasto francuskie posypałam cukrem, skórką cytrynową i odrobiną świeżego rozmarynu.
Zwinęłam, upiekłam w temperaturze 200 stopni C do zrumienienia.
Gemini, GPT-4 czy Claude – który model AI wybrać?
-
W dynamicznie rozwijającym się świecie AI, wybór odpowiedniego modelu
językowego staje się coraz trudniejszy. Każdy z wiodących modeli – Gemini,
GPT-4, Cla...
11 miesięcy temu



ładne
OdpowiedzUsuńrumiane
na jeden kęs :-)
o,jakie sliczne i takie malenkie :))
OdpowiedzUsuńWyglądają super! A jak smakują?
OdpowiedzUsuńRzeczywiscie malutkie :) Sliczne. Ja tez jestem ciekawa jak smakuja z rozmarynem :)
OdpowiedzUsuńsuper pomysł :)
OdpowiedzUsuńW smaku czułam głównie skórkę cytrynową...
OdpowiedzUsuń