tag:blogger.com,1999:blog-4014604830895823268.post221655234629298414..comments2024-02-22T07:30:33.644+01:00Comments on notatki kulinarne: Syrop z kwiatów czarnego bzuJoannahttp://www.blogger.com/profile/01800662930217864721noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4014604830895823268.post-78690196584386690652018-05-27T09:42:01.315+02:002018-05-27T09:42:01.315+02:00Czy Pani bez nie zawierał takich małych czarnych p...Czy Pani bez nie zawierał takich małych czarnych pręcików ? Jeżeli tak to proszę tego nie spożywać, bo jest toksyczny. Jeżeli nie to przepraszam, ale zmartwiłam się widząc te zdjęcia. PozdrawiamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4014604830895823268.post-18106478042482522222017-06-21T17:43:40.102+02:002017-06-21T17:43:40.102+02:00A może być z cytryną ?A może być z cytryną ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4014604830895823268.post-89457149901335711412012-02-15T11:48:57.723+01:002012-02-15T11:48:57.723+01:00A w jakich proporcjach ?
Takich samych ?
Czy cukie...A w jakich proporcjach ?<br />Takich samych ?<br />Czy cukier dobrze się rozpuszcza ?Joannahttps://www.blogger.com/profile/01800662930217864721noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4014604830895823268.post-71808851236348444922012-02-15T09:35:54.633+01:002012-02-15T09:35:54.633+01:00robię go inaczej. Zalewam kwiaty samą wodą na 24go...robię go inaczej. Zalewam kwiaty samą wodą na 24godz. a następnie mieszam z cukrem i kwaskiem cytrynowym. Nie gotuję. Przechowuje się min. 2 lata. Nie zauważyłam aby się psuł czy pleśniał. Polecam jest pyszny.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4014604830895823268.post-90859759786233484932011-08-10T05:25:32.247+02:002011-08-10T05:25:32.247+02:00Bardzo smaczny jako nalewkaBardzo smaczny jako nalewkaSławomir Kyllyan Marusińskihttps://www.blogger.com/profile/16388656246381954193noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4014604830895823268.post-6488471950328496682009-06-24T08:19:02.988+02:002009-06-24T08:19:02.988+02:00Śliczny:)Śliczny:)pinkcakehttp://pinkcake.blox.pl/htmlnoreply@blogger.com